2 Dec 2010

Weihnachtsmarkt

Sneen falder nu også her i Basel.Lige så stille drysser det fra himlen og danner den perfekte kulisse for et besøg på Weihnachtsmarkt (julemarked, hvis nogen skulle være i tvivl) på Barfüsseplatz (Barfodsplads - skønt navn).Boder med alverdens ting: Mega julekugler (traditionelle kugler eller julekugler udformet som brandbil, læge eller sheikens dromedar), træ i alverdens udformninger og udskæringer, filtede sten, stearinlys med neonfarver, engle i glas, smykker af alle slags og meget mere (se nogle eksempler nedenfor), stillet op i en sand labyrint med smalle hyggelige gange imellem.

Synsindtryk af farver og lys blander sig med duften af karamelliserede mandler, vafler og selvfølge Glühwein. I sandhed et julebombardement.

Du skal da ikke snydes for en julestemningsindsprøjtning ala Schweitz, så der kommer lige et par billeder.

Stribede stearinlys i alle tænkelige farvekombinationer
Stempler
Findes også online på: www.stempelstand.ch
¨Pyh ha, jeg er vist kommet ud på en lidt for lang tur¨. 
Fårehyrderne på marken
Et rødt vindue

Nu skal kroppen og især fødderne varmes op til normaltemperatur igen. Under dynen med fusserne og en kop varm te, så er jeg klar til en pind og Dan Brown på lydbog. 
Nyd din aften.


2 comments:

  1. Du har virkelig fanget nogle sande stemningsbilleder. Mest imponeret er jeg over damen med alle stemplerne. Det er en samling lidt ud over det sædvanlige.

    ReplyDelete
  2. Jeg stod også længe og beundrede stemplerne. Der var mange flotte og sjove. Stemplerne sælges også online på www.stempelstand.ch

    ReplyDelete