27 Jan 2011

Awards - også til mig

Tænk, jeg er også blevet beæret med en award -eller rettere sagt 2. Det er de første awards jeg har fået, så jeg føler mig meget beæret.

Den første award har jeg fået fra fra Pia Louise med "hvis din hest er død, så stå af" - skønt navn i øvrigt.

Med denne award følger forpligtelsen til at fortælle 8 ting om mig selv. For nogle vil det være velkendt for andre vil det være nyt.

Nå, men allerførst så for at tilfredsstille Pia Louise's nysgerrighed (og sikkert andre med hende) vil jeg starte i arbejdslivet.

 1. Jeg er i Basel 3 dage om ugen fordi jeg arbejder som konsulent for en medicinalvirksomhed her. Vi hjælper dem med at optimere arbejdsgange og IT-systemer indenfor klinisk afprøvning. Jeg har rollen som change manager, hvilket betyder at jeg løser opgaven med at planlægge og koordinere kommunikations- og træningsaktiviteter på tværs af 5 projekter.
 2. Hotel aftnerne bruger jeg på at skype med familien, blogge, høre lydbog (er lige blevet færdig med "Flaskepost fra P" af Jussi Adler Olsen) og strikke - p.t er det Topstykket der er med på tur (og så lige arbejde lid, hvis der er en overhængende deadline der skal nåes)
 3. Jeg har brug for alenetid for at samle energi.
 4. Jeg er en ko til at komme i seng om aftenen. Det betyder at jeg er konstant træt - men NU skal det være slut! I aften går jeg i seng senest 21:30
 5. Jeg piller og bider fingre - desværre, og vil gerne have tips til hvordan jeg kan få smukke velplejede hænder og negle.
 6. Jeg har en gang afleveret en jakke i en genbrugsbutik - og så gå ned og købe den igen en uge senere for 100,-
 7. Jeg er blevet bedre til at omdanne mine ellers talrige store forventninger, idéer og planer, til handling, bla pga af bloggen.
 8. Som barn var jeg panisk angst for hunde - og dyr i det hele taget - selv sommerfugle.


Det er dejligt at blive valgt ud og påskønnet, og det sætter jeg stor pris på. Jeg vil gerne være med på legen med at dele informationer om mig selv (hvem vil ikke gerne stå i rampelyset); men har besluttet ikke at sende awarden videre.


1 comment:

 1. Tak fordi du ville lege med. Det lyder som om, at du har et travlt og spændende arbejdsliv. Det er altid skønt at høre om nogen, der kan forene et rigt arbejdsliv med et godt familieliv, og det fornemmer je, at du/I kan.
  Det er helt fint, at du ikke sender awarden videre, jeg var også selv i tvivl!
  KH Pialouise

  ReplyDelete