27 Jan 2011

Award nummer to

Den anden skønne award kommer fra Lene med bloggen Livet som sådan. En skøn blog med mange gode idéer til indretning fuld af hjemlig hygge og charme med håndgjorte løsninger og nips. Lene har lige syet nogle fantastiske puder til den sorte sofa.

Tak for påskønnelsen, Lene, som skrev i award begrundelsen at hun er helt vild med min jakke. Det er jeg også, og det skrider alt for langsomt frem med at få den færdig. Sølle 15 cm strik blev det til på bilturene til og fra vestjylland i sidste weekend; men jeg kommer igen, bare vent.


Tre ting om mig (ja, nu har jeg jo lige skrevet 8 ting, så det begynder jo at være småt med emner)
  1. Jeg har lavet gymnastik hele mit liv - startede som 4 årig på puslingehold og indtil april sidste år. De seneste 5 år har jeg undervist et hold skønne "voksne piger" (sådan ca samme alder som jeg selv) her i Birkerød. Gymna-karrieren står pt på stand-by pga arbejdslivet; men jeg savner holdet, musikken og bevægelsen.
  2. Jeg elsker at synge, og ville synge i kor, hvis tiden tillod det (eller der pludselig var 40 timer i døgnet)
  3. Favoritdrinken er en gin & tonic, ikke særligt opfindsomt, men bare super rart en sen fredag eftermiddag når Anette (min krea-veninde) kommer forbi. 
Jeg er MEGET beæret over at have modtaget awarden; men vælger ikke at sende den videre. Håber I bærer over med mig. Om ikke andet ved I en lille smule mere om mig. 

Slutteligt takker jeg mange gange for de kommentarer der ligger på indslaget En lille kommentar. Dem er jeg meget glad for og jeg ser frem til at høre endnu mere fra jer.

Så klokken er 21:20 - 10 minutter til jeg har lovet mig selv at gå i seng.  

1 comment:

  1. Ja, kan du så se at komme i seng... drøm sødt!!

    Dejligt med award, men også tidskrævende - jeg har valgt at gøre min blog til awardfri zone - vil hellere have lidt kommentarer i det daglige.

    ReplyDelete