3 Jan 2011

Hvordan går det egentlig med strikketøjet?

Jo, det går faktisk meget godt, selvom det ikke har fyldt så meget her på bloggen i den seneste tid. Jeg strikker når jeg hver uge tager flyet til Zurich, når jeg om aftenen sidder på hotelværelset og ser dr.dk/nu eller hører lydbog, og når jeg er hjemme godt krøllet sammen i den ende af sofaen der er tættest på pejsen.

Jakken har hvilet i lang tid. Den har måttet vige pladsen i hænderne for mindre arbejder, der er bedre egnet til at pakke i en kuffert og for trøjer der skulle ligge klar under juletræet. Nu i juleferien er jakken så blevet luftet igen og det første ærme mangler kun 10 cm for at nå håndleddet. Det var planen at strikke jakken færdig over et par aftner; men sådan er det ikke gået. Vi har ikke været så forfaldne til se fjernsyn denne jul, og bilturene er for det meste foregået i mørke, så der har ikke været mulighed for de (med strikketøjet) som jeg havde regnet med.
Det gør ikke noget, for jeg nyder stadig processen, omend det er noget af et projekt, jeg har kastet mig ud i. Ærmerne strikkes "oppe fra og ned" så hele trøjen er med ved hver enkelt maske. Det er et stort; men dejligt varmt strikketøj at sidde med.

Jakke med plissé - Model 14505827000-0 fra Coats HP. Strikkes i Iceland
Små projekter er blevet afsluttet, pakket ind og afleveret. Hvis du er heldig ses i gadebilledet rundt om i landet (nærmere bestemt omkring Birkerød/Allerød og i det Nordjyske, specielt i Vestbjerg). Ellers må du kigge med de næste dage, hvor billeder og "facts" bliver vist i Bazaaren.

Nu vil jeg strikke en pind, glædes ved duften af den gullasch som står og simrer i gryden på komfuret, og nyde den sidste rest af en skøn juleferie - håber du nyder med.2 comments:

  1. Det er da en usædvanlig lækker frakke, hvor er den bare flot; godt den snart er færdig

    ReplyDelete
  2. Tak Lydert, jeg begynder også at blive en anelse utålmodig. Glæder mig MEGET til at lufte den.

    ReplyDelete