12 Jan 2011

Strikkehjælp

Maskemarkørerne er uundværlige for mit nye strikkeprojekt - Topstykket. Jeg har ikke nogle fancy og fine markører; men nogle helt enkle lavet ud af flade hjerte "perler" med et lille bånd (i dette tilfælde en stump rund elastik) bundet i. De markerer én slags udtagninger (raglan).

Til de andre udtagninger har jeg en anden slags markører. En håndfuld af Astrids træperler er bundet på snor og viser mig nu hvor jeg skal være ekstra opmærksom.

Nu er det sådan at udtagningerne skal ske med varierende frekvens. For at holde styr på det og på hvor langt jeg er kommet har frembragt en lille "nummer-omgang-liste" hvor jeg med kryds har markeret udtagningsslags 1 og med A indikeret hvornår udtagningerne ved træperlerne skal ske.Enkelt, overskueligt og funktionelt, så jeg bare kan strikke derudaf uden at skulle huske at tælle omgange, kun at strege ud når endnu en omgang er tilbagelagt.

Uvurderlige hjælpeværktøjer, når man, som jeg, gerne vil se tv eller høre lydbog samtidig med at garnet løber mellem fingrene og markørerne klirrer så hyggeligt.

Med ønsket om en hyggelig aften.

2 comments:

 1. Håber du har fået smækket benene op og får strikket lidt.

  Jeg har også ro i lejren nu. Skal lige op og sige godnat til de sidste to af mine tre drenge om et øjeblik. Den store er også træt i dag, så han går i seng med de to små. :-)

  Husk nu at krydse af!

  :-) Anette

  ReplyDelete
 2. Hej Anette

  Jeg har fået strikket, men har ikke været for god til at komme i seng, så jeg er snart lammet af træthed.
  Afkrydsningen husker jeg dog - ellers går der kuk i det.
  God dag.

  ReplyDelete