8 Jan 2011

Træt med træt på

Sådan har jeg haft det de seneste to dage. Om det er fordi kroppen skal vænne sig til at stå op kl. 6 og ikke kl. 9 om morgen eller det er en forkølelse/influenza der er på vej vides ikke; men træt er jeg - helt ind til benet træt. Jeg havde ellers store planer om super effektivitet idag. Rydde op, gøre rent, vaske tøj og købe ind så weekenden kan nydes med familien, strikketøjet og symaskinen i et ryddeligt og rent hjem.


Helt sådan blev det ikke helt - godt nok har jeg nullet rundt med støvsugeren og fået handlet ind, men jeg havde ligesom forestillet mig at skulle lynstrikke til X-faktor i en rydeligt og rent hjem.

2 pinde er det blevet til og nu har jeg opgivet at være den effektive producerende, og har overkastet til trætheden, smidt benene op i sofaen og genser "Casino Royal" sammen med ældstesønnen. Det er nu heller ikke så ringe endda.

Har du også dage, der ser anderledes ud i "indre forestillinger og planer" end i virkeligheden?

2 comments:

  1. Ja, sådanne dage kender de fleste vist.
    Jeg oplever det mest her i vintermånederne, hvor jeg jævnligt må justere dagsprogrammet pga. fejlbedømt energineveau. Kroppen er nu engang ikke en maskine, der kører jævnt i højeste gear, selvom man forsøger at pleje den med sund kost, motion og lign.
    Måske er det godt nok sådan - hvis alt kunne forudsiges, oplevede man jo heller ikke glæden på dage hvor energien overstiger alle forventninger.

    ReplyDelete
  2. Tak Hedvig - sikke nogle kloge ord. Du har fuldstændig ret. Kroppen er ikke nogen maskine, og den har sine naturlige op- og nede tider. Det handler nok om at acceptere, at det er sådan. Jeg endte med i går, lørdag at gå i seng, kl. 19:30 - så i dag efter 12 timers søvn er jeg anderledes på dupperne. Det er vigtigt at lytte til signalerne.

    ReplyDelete