2 Feb 2011

Strikket vest

Det er altså en fornøjelse at gå på arbejde i egne krationer. Bevidstheden om at ingen andre har en vest akkurat ligesom min, blandet med stoltheden over selv at have frembragt resultatet tager jeg med ind i dagen, og den fornemmelse sidder i kroppen hele dagen. Det er dejligt.

Kære Anette gav mig rester af Tvinni i de skønneste farver og den skønneste uld, og så har jeg suppleret med et par nøgler Drops Alpaca (bla. den lilla-blomme-farvede brugt til kant). Som I kan se har vesten vrangsiden ud af. Det synes jeg giver en flot effekt og gør overfladen mere spændende. Vesten gør sig rigtig godt, både over en tunika og som her til at bløde businesslooket op. Desuden er veste dejlig varm - uden af fylde noget. En absolut favorit, som jeg efterånden har strikket nogle stykker af.

Indrømmet - Særlig intelligent ser jeg jo ikke ud


Cool Facts: 
Garn: Rester af Isager "Tvinni" og Drops "Alpaca"
Pinde: 3,5 - mine dejlige KnitPro træ pinde samt hæklenål nr 3. 
Opskrift: DROPS nr. 101-17 "Bolerovest med hæklet kant". Strikket i str. M. 

Lessons Learned:
Dejligt hurtigt ukompliceret strikketøj. Skønt selv at mixe farverne som jeg lige følte for. Kanten bliver fin med den hæklede kant, som også er nem at lave. Pasformen perfekt. Eneste ulempe er alle enderne der skal hæftes, men en aften eller eftermiddag i tog gør underværker, og så kan det jo undgåes ved at vælge et multifarvet garn, som selv skifter farve. 
Én af mine absolutte favoritter. 

Fortsat god tirsdag


3 comments:

 1. Skøn vest! Og en god ide til at få brugt sine rester...
  Igen en skøn ide fra din side

  ReplyDelete
 2. Den er blevet rigtig flot, kan godt lide de farver, du har sat sammen
  Også god tirsdag til dig

  ReplyDelete
 3. Tak for jeres kommentarer begge to. Hvis I har rester liggende er det bare at gå i gang.

  ReplyDelete