7 Mar 2011

I dag flager vi for

MIG!!
Ja, endnu en fødselsdag - nummer 43 - nydes i fulde drag.

Jeg er blevet vækket med fødselsdagssang, flag, morgenmad og en masse kram. Jeg ved at børnene stille blev hvisket vågne op og er stået ud af sengen uden vrøvl, fulde af forventning til den overraskelse og glæde de skal give. En dejlig tanke ;o)

På sengekanten fik jeg denne gave. Smukt pakket ind i rigeligt papir af forventningsfulde 5-årige hænder. En skøn tegning af hele familien. "Se lige der, Mor. Hårfarverne er rigtige". Ja, der er både lyst, mørkt og kort strittende hår, som så fint afspejler virkeligheden.


På køkkengulvet ventede en stor kasse. Hvad kan det mon være? et akvarium? et kaninbur?

Nej - denne maskinpark skal nu lette bage-, snitte-, piske-, blende-aktiviteterne her i huset. En fuldvoksen fætter på 1500W med solide kroge og en STOR skål. Man skulle tro der skal laves mad til en hel børnehave!
Uhh, hvor jeg glæder mig. Der må laves nybagte boller til i eftermiddag. Så kan jeg sidde med en kop kaffe og en pind, mens vidunderet gør arbejdet for mig.


Nu er det så bare at hele køkkenet skal ormarrangeres for at få plads til maskinen (det gik let nok) og til alt udstyret - det fylder en hel del.


Det kan ikke blive andet end en smuk og skøn solbeskinnet mandag - Nyd dagen!

3 comments:

 1. Stort tillykke med fødselsdagen.
  dejligt med ny maskine til køkkenet, lidt "Gertrud Sand" er man vel altid.

  ReplyDelete
 2. Stort tillykke med fødselsdagen ;0) på endnu en solfyldt dag.
  Den maskine bliver du glad for ;0)

  ReplyDelete
 3. Tak begge to.
  Det har indtil nu været en fantastisk dag, og Gertrud Sand udstyret har været i funktion. Jeg er meget glad.

  ReplyDelete