21 May 2011

Stærkt vanedannende

..det er lige hvad såden en Bededags-fridag er. Flere af dem - Tak.

Programmet for dagen var bestemt på forhånd. En fodbold kamp fra morgenstunden dannede basis for termokaffe, picnictæppe og heppekor fra sidelinjen. Nej hvor spiller de bare godt, 11 årige drenge fuldt fokuserede, bravt kæmpende og fulde af positiv holdånd og tekniske finesser. 6-3 blev resultatet- første sejr i seks kampe!! Det kræver is - og is blev der. Her i byen har vi en fantastisk is-bar - Madsens is café, hvor de laver de skønneste is og den dejligste kaffe. En "lille Madsen" (vaffel med to kugler, softice og drys) blev i dagens anledning en fyldig men absolut ernæringsurigtig frokost.

I eftermiddag var tiden vores egen. Min blev brugt med enden i vejret i staudebeddet, som blev befriet for uønskede gevækster. Bla. denne rose som var ved at lide kvælningsdøden mellem disse planter som (måske) er ukrudt. Om ikke andet uønsket og nu fjernet så rosen igen kan ånde frit.

FØR
EFTER

Ungerne lyttede til hver deres lydbog. Helt nede i gear, lige sådan som det skal være. Jeg fulgte deres gode eksempel og nød synet af dagens bedrift med fibre og pinde i hænderne og en nylavet kande te på terrassebordet.

Nu står den på aftenhygge med familie-tv og guf-skål. Når ungerne puttet er der dømt flere fibre i hænderne og "Slumdog Millionaire" på DR1.

I sandhed en stærkt vanedannende dag - ønsket om flere er sendt afsted.

1 comment: