9 Aug 2011

Himmelsk brødbid og ny bolig

Den første rigtige hverdag lakker mod enden.
Børnene er startet som nye brugere af fritidsklub og SFO - det er gået rigtig godt. Specielt for Astrid som blev overfaldet af veninderne til et glædeligt gensyn efter en dejlig lang sommerferie.
Mindstmanden var mindre begejstret ovenpå den første dag i SFO'en. Dagen er gået med fodbold, spil og film, så helt ringe tror jeg ikke det har været. Jeg tror han var stærkt påvirket af en sultskrigende mave, da han udtalte sin reserverethed over at skulle derhen i morgen.

De er nu kommet i seng, og det er min tur til at holde frikvarter. Med ender der skal hæftes på "Kaffe" og en sofa der skal kramme. Måske der også lige er plads til et stykke af dette brød med ost til en kop te.


Det er bagt efter alle "Meyers" anvisninger med surdej, lang røretid, glutentest, koldhævet og hele pivtøjet. Resultatet smager HIMMELSK - så er det sagt!!!


Weekenden var udset til at skulle rumme kreative udfoldelser i selskab med symaskinen; men Astrid havde andre ønsker. En hæklet bolig til Iphone, med "bolsjer" efter Astrid klare anvisninger. Boligens "krop" er lavet efter Lenes anvisninger og nu kan hun let kende sin telefon fra venindernes.


En god mandag aften til jer derude. 

2 comments:

  1. Mums et lækkert brød. Og sikker et fint etui du har hæklet til Astrids Iphone.
    God aften til dig også..

    ReplyDelete