5 Apr 2012

Reservestrik

Tak for jeres deltagende kommentarer på mit sidste indlæg.

Jeg kan berolige jer med at Påskeferien ikke bliver strikkefri. Jeg havde et reserve projekt med i tilfælde af at sømanden blev færdig. Sømanden er sendt til hjørne og afventer sin skæbne. Måske jeg har et hemmeligt lager af mørkeblåt garn derhjemme.

Mit reserveprojekt er en særlig god og kendt veninde. Cecilie med sit florlette mønster er en gentagelse værd. Denne gang til foræring til en kær sommerfødselar. En fornøjelse at strikke, men som dog kræver sin del af opmærksomheden. Så er det godt at der her i hytten mellem norske fjelde ikke er så meget andet at tage sig til at sidde på terrassen i solen, med fibre mellem fingrene, lydbog i ørene og varm te i koppen.

Uh ha det er dejligt. God Påske til jer alle.

11 comments:

 1. Jeg har meldt mig til blogtræf hos Lone. var osse med sidste år og det var så hyggeligt. Men nu kan jeg jo glæde mig endnu mere, over at mødes IRL!!! Dejligt at du tager turen...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Lene, hvor fedt. Jeg glæder mig til at mødes .

   Delete
 2. Det var beroligende, at du har reservestrikket i orden. Måske lidt krævende som feriestrik,men dine billeder ser nu rart, afslappede ud. Fortsat god ferie.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Kirsten. Tak og ja lidt krævende og jeg kan ikke undsige mg enkelte feberredninger undervejs, men ikke så alvorlige redninger at det ødelægger mønstret.

   Delete
 3. Godt du hadde reservestrikketøy i det minste, og Cecilia er nydelig påskestrikk. Ha en flott påske i den norske fjellheimen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Vibeke. Skønt er det her i fjeldet. Solskinsdagene er dog idag afløst af tåge og snevejr. Mindre terrasseliv, mere indeliv med spil, vafler od strik. Ikke så dårligt endda. God Påske

   Delete
 4. Sikke en heldig veninde - er sikker på at hun bliver superglad for den. Cecilia er også på min strikkeønskeliste... Den er smuk.

  Er det blogtræffet i Aalborg du kommer til? Hvis ja - så ses vi :o)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, det er træffet i Ålborg. Fedt (og lidt skræmmende) at skulle mødes sådan rigtigt; men jeg glæder mig helt vildt.

   Delete
  2. Jane - jeg glæder mig til vi ses.

   Delete
 5. Cecilia er bare så smuk, det er en heldig veninde, du har

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cecilia er fantastisk - særligt at strikke fordi der sker noget nyt p hver pind. Jeg håber (jeg ved) modtageren bliver glad.

   Delete