11 Jan 2013

Ready for weekend

Sure we're ready. The best time of the week, Friday afternoon.
The kids play quiditch with their new nimbus 2013.
I am enjoying their laughter and a glass of cold white wine preparing for the next knitting project. To night we'll continue our tour through the Harry Potter universe. we're at film number 5. We have seen them all at least once, but the films can be viewed over and over again. The weekend can start, we're ready!

Fredag eftermiddag, det bedste tid på ugen. Børnene spiller quiditch med deres nye Nimbus 2013 koste. Jeg nyder et glas kold hvidvin akkompagneret af deres glade latterbrøl, mens jeg forbereder det næste strikkeprojekt. I aften står den igen på Harry Potter. Vi skal i gang med film nummer 5 i rækken af 8. Vi har set dem alle mindst en gang, men de bliver ikke dårligere af at blive set igen og igen.

Weekend kom an - vi er klar!7 comments:

 1. I think your kids will be spending all weekend in the pool - another hot one on the way! So, any hints as to what your next knitting project is???

  ReplyDelete
  Replies
  1. The next knitting project is a dark blue Sailor jumper. It's a traditional Danish pattern. Much more information to come.
   Tomorrow we plan on going to the movies, a way to escape extreme heat. The rest of the day for sure the pool will be busy.

   Delete
 2. Talte med en igår, der lige var vendt hjem fra ferie i Australien, og han sagde, der var varmt og de havde endda ikke fået de sidste dages hede, som der blev skrevet/talt om i pressen - God weekend til dig og dine :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, her er varmt, men nogen steder har det været varmere end andre. Sydney har kølig hav brise så det er først disse seneste uger det har været meget varmt.

   Delete
 3. Det blir spennende å se hvilken løsning du velger for sømandstrøjen - lykke til. Må nok google quiditch, et nytt begrep for meg. Kjekt når vi lærer nytt! For tiden sendes det en BBC-produsert serie om Australias historie her i Norge - kjempeinteressant. Har blant annet lært at 26. januar er nasjonaldagen - så da regner jeg med at det kommer fyldig reportasje her på bloggen.... :)
  Ha en flott helg!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Lone. Jeg er startet på en ny sømandstrøje til Anders. Den tidligere version blev udover at mangle garn, for lille. Den ligger pænt og venter på at Asger vokser ind i den.
   Tja, med hensyn til Australsk historie ved du nu sikkert mere end jeg gør. Det eneste jeg endnu har hørt om Australia Day er at det er ekstra fridag.

   Delete
 4. Hvor ser det dejligt ud.
  Og jeg tror aldrig man kan se Harry potter for mange gange.. eller læse den :)

  ReplyDelete