8 Sept 2013

Ruby

Sunday afternoon. A bit cloudy after two lovely summery days of spring. Still the terrace is the favourite place to be. 

Skylark awaits my attention to get the final touches. That requires my full attention, which cannot be provided right now. 

With the book club coming up on Tuesday I need to complete the book. "What the family needed" by Steven Amsterdam sits on the iPad and I needed an uncomplicated knitting to accompany my frantic reading. 


Whether I succeeded in choosing "ruby" I don't know. The knit it self is easy but one thread of kid silk mohair challenge my fingers a bit. The rib is almost done, and moving on to the plain knit of the body will fulfil the requirement for easy knitting and I can focus on finishing the book in time. Still over 100 pages. I'll better get on with it. 


Søndag eftermiddag. Skyerne dækker for solen og temperaturen er faldet et par grader efter et par sommerlige forårsdage med solskin og 27 grader. 

Terrassen er nu stadigvæk favorit opholdssteder. En trøje over skuldrene,  strikketøj i hænderne og en iBook på iPad'en. 

Skylark ligger klar til den sidste finish, men den må vente til jeg kan give 100% opmærksomhed, hvilket jeg ikke kan tilbyde lige nu. 

Med bogklub møde på tirsdag må jeg hellere få læst denne måneds bog færdig. Vi læser "What the Family needed" af Steven Amsterdam. En interessant og lidt underlig historie. Den bliver sjov at diskuttere. 

Så skal der noget helt ukompliceret strik til at holde læsningen ved selskab. Valget er faldet på Ruby. Selve trøjen er nem, men om mit valg af garn opfylder kriteriet om lethed, jo selvfølgelig med hensyn til vægt, men nemt at strikke i , ikke helt. 


Ribben er ved at nærme sig sin afslutning, så kommer de rene retmasker og hjælper til det ukomplicerede. Der er stadig over 100 sider, så det er vist bare med at komme igang. 
Nyd en ukompliceret søndag. 

2 comments:

 1. Det er bare så hyggeligt at være med i en bog-læseklub, og kan man forene det med strik, er det bare dobbelt fornøjelse :o)
  vi læser 'Fra hus til hus' af Baldursdottir lige nu (samme forfatter som til Karitas bøgerne).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg kan godt lide at blive præsenteret for andre bøger end dem jeg umiddelbart selv ville vælge. Det er det sjove med læseklubben - og så er snakken selvfølgelig superhyggelig.

   Delete