20 Sept 2013

Visit from home

Long waited and longed for. The Grannies arrived from Denmark today. Their first trip overseas and the first time they meet our new life. 

What a thrill to see the kids run for a big hug when they game though to the arrival area. Can't say I escaped a few tears. 

After school the treats were revealed. Donald Duck magazines and  Danish liquorice - lots of liquorice. 


For me anther kind of treat. Blackhill Silk Mohair, knitting magazines (it's not for my own baby) and new awesome tools. Chiaocoo knitting needles de luxe complete set of needles from size US2 to US15 (2,75mm to 10mm) and in metal. I love my knit pro needles but I am a bit annoyed of them braking all the time. These new needles are metal. Can't wait to check them out. My expectations for an extraordinary knitting experience are sky high. 

What about you? What is your favorite knitting tool? Have you more than one set, and what are your criteria for choosing one or the other? 

Did I say it is Friday, It's bedtime soon and my stomach is pitch black of liquorice? Have a great weekend. 

Forsinkelse og flere timers venten i lufthavnen og endelig kunne forventningens glæde udløses. Endelig kom de ud gennem dørene til ankomsthallen i Sydney International Airport. Farmor og Farfar budt velkommen med hoppeklap og krammere der kunne tage luften ud af selv den største vægtløfter. 


Forventning er der også til kuffertudpakningen og hvad der måtte gemme sig af savnede skatte. Vi blev ikke skuffede. Anders And på eventyr, royale nyheder og danske lakridser i stakkevis. Er I klar over hvor godt Blue Jeans smager?

Til mig ventede der også en skat. 
Lakridsfarvet Blackhill mohair silk, to velkendte strikkebøger med underskønne kreationer til de mindste (ikke at der er egne planer i den retning) og så et sæt med nyt værktøj til strikkenørden. ChiaoGoo strikkepinde - det komplette sæt - i metal. 


Jeg kan da næsten ikke vente med at se hvad de duer til. 
Jeg er stadig glad for mine Knit Pro i træ, men jeg er lidt træt af at de knækker hele tiden, og så havde jeg bare lyst til at have lidt at bælge imellem. 

Hvad med dig? Har du flere varianter udi strikkeværktøj? Og hvad får dig til at vælge det ene frem for det andet? 

Fik jeg sagt at det er fredag, at det snart er sengetid og at min mave er sort af lakrids? God dag til alle. 

6 comments:

 1. Super lækre sager,der har gemt sig i de tilrejsendes kuffert,dejligt med besøg hjemmefra.Spændende hvad du skal lave af det sorte garn

  ReplyDelete
 2. De første poser godter er forsvundet og bladene er tygget igennem. Strikkepindene debuterer med det sorte garn. En julegave er på vej. Noget med striber med skiftende tykt og tyndt garn ala den mørkeblå trøje, jeg lavede til mig selv.

  ReplyDelete
 3. Skønt indlæg
  Begejstring smitter, tak for det.
  Og dejlig med besøg fra det lille land i nord, hvornår kommer tilbage /kommer I tilbage ? Eller er det bare for fedt Down under ?
  Kh Helle
  ( jeg har ogå lige handlet hos garnudsalg.dk ! Og glæder mig til pakken kommer, dog excl lakrids tror jeg men sikkert med lille lade)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helt sikkert med en lille lade. Dejligt at begejstringen smitter.
   Med hensyn til Australien er vi her for en længere periode. Der er ikke nogen bagkant, så vi tænker at blive her. Tak for din hilsen

   Delete
 4. Skønt med besøg hjemmefra.... Og ja... lakrids kan man kun få i DK!!!!
  Jeg bruger også Knit Pro og er træt af at de knækker. Har investeret i Chiagoo, de er da helt lækre. Ingen modstand mellem wire og pind! Hvad synes du om dem???

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak for din hyggelige kommentar. Jeg er meget glad for mine Chiagoo. Min fAmilie griner af mig når jeg beskriver dem med ordene"silkeblødt stål". Dog synes jeg de skruer sig fra hinanden, endda mere end Knit Pro. Måske jeg skal investere i et drejeled. Efter min mening burde det være en del af standard pakken. Alt i alt er jeg meget glad for dem.

   Delete