18 Oct 2013

For a baby girl

Maybe you remember when I a while ago mentioned a teeny tiny bit of sewing I've done for a little baby girl.

The gift reached the American west coast was unwrapped and now the content can be revealed to you as well.

I knitted a small "tummy warmer". A cute little baby vest made of the softest merino wool in a lovely light purple color with a striking pink edge. Even though San Francisco is a warm place it has already been in use to keep the little baby girl warm on a windy day.In the parcel I also included a dress. Made in a cute white light linen with beautiful purple flowers and green leaves. The upper part of the dress is lined with a fresh green colored linen. I made it in size 1 year - still some time before the baby girl can start wearing it.I think the present was appreciated. At least we received a heart felt thanks from the parents and the bigger sister booked in for a similar dress, a couple of sizes bigger.

Måske I husker at jeg omtalte en lille bitte baby ting, der var kommet ud af symaskinen for noget tid siden.
Jeg kunne på det tidspunkt kun give et lille sneak peak, men nu er gaven sendt afsted til vestkysten af USA, modtaget og åbnet, så nu kan jeg også vise jer, hvad pakken indeholdt. 

Der var en lille strikket vest. En kending her i Blogland og mellem småbørnsforældre. Den er strikket efter en opskrift fra Familiejournalen, og jeg har lavet den i det blødeste merino uld. Farven er en skøn lys lilla tilsat en lille frækkert af en pink kant. Knappen er af træ. Selvom San Francisco er solrig og varm, har vesten allerede været i brug. Den er helt ideel til at holde lille pigen varm på en blæsende eftermiddag. Pakken gemte også på en lille kjole. Helt enkelt mønster, som jeg har fra et gammelt Alt om Håndarbejde blad. Stoffet er en blød og let bomuld med smukke lilla blomster og grønne blade. Faktisk tror jeg stoffet er til gardiner, men det fungerer ypperligt til sådan en lille kjole. 
Som I kan kom der lime grønt for i overdelen. Det giver en ellers klassisk kjole en lille smule spræl. 


Modtageren blev glad for gaven, eller rettere sagt hendes forældre gjorde og storesøsteren bestilte med det samme en kjole til sig selv også. Det er vist den største anerkendelse man kan få. 

5 comments:

 1. Sød lille rib-vest og den lille kjole er bare så kær :)

  ReplyDelete
 2. Hvor er det bare et par fine ting. Kan godt forstå modtageren blev glad.

  ReplyDelete
 3. Hold op en fin lille kjole :-) Selv om jeg ikke kan sy, så kribler det jo helt i fingrene for at lave sådan en fin en ;-)

  ReplyDelete
 4. Tusind tak for jeres søde kommentarer. Dejligt at I synes om mine små baby ting. Jeg ville ønske der var mere tid til at lege med strikkepinde og symaskine, så kunne der komme meget mere.

  ReplyDelete