1 May 2015

A dilemma

If you follow me @ballesbazaar on Instagram you’ll notice that I’ve been working on a few projects lately. One of these projects is a jumper for myself knitted with the lovely cotton and wool mix in a beautiful subtle soft baby pink.


After a thorough search for a suitable pattern I decided on this beauty from Drops. 

The balance between the feminine touch and the clean simplicity I like was just perfect. During the rainy and cold Easter some weeks ago, my only activity was to knit, knit and knit a bit more, while sitting all wrapped up in blankets and woolen jumpers undercover on the deck drinking liters of coffee and listening to the sound of raindrops drizzling or pouring down.  

The body is done and one arm is almost done – but now the dilemma kicks in.
Is this really the jumper I want to make? Is it too feminine? Will I use it? Or should I instead do a simple top down raglan jumper – no fuss – just beauty in its purest simplicity? Or would that be too boring?  

Maybe you can help me. Should I complete what’s started or should I unravel and start up again.
The options are:
 1. Complete the jumper I've embarked on
 2. Unravel and do a simple raglan sweater like this
 3. Unravel and make this jumper
 4. or this (opens in ravelry)
Please let me here what you think - option 1, 2, 3 or 4?
Your input will help me make up my mind.


Hvis du følger med på @ballesbazaar på Instagram vil du se at jeg multitasker - der er flere projekter i gang samtidig, noget jeg normalt ellers forsøger at undgå. 
Et af projekterne på pindene er en skøn ego-strik i sart rosa cottonwool. 

Efter timers internet søgen valgte jeg at denne smuksak skulle blive min. 
Jeg synes dette mønster har den rette balance mellem det simple og det feminine og ville passe godt til garnet. Med en kold og regnvåd Påske voksede trøjen støt mens jeg sad på den overdækkede terrasse inhyllet i uldtrøje og tæppe, med spandevis af kaffe og lyttende til regnens trommen mod taget. Kroppen er og det ene ærme er færdige og klar til bærestykket. 

Så er det tvivlen begynder at nage. Er det den rigtige trøje? er den for feminin og pyntet? eller skal jeg hellere lave en enkel top-down raglan trøje? eller noget helt andert?

Et sandt dilemma, som jeg du måske kan hjælpe mig med at løse. Skal jeg fortsætte hvor jeg er, eller sadle om og strikke noget andet. 
Muligheerne er:

 1. Fortsætte som om intet var hændt
 2. trævle op og strikke en simpel raglan som denne
 3. trævle op og strikke denne
 4. eller denne (link til ravelry)
Hvad synes du? Jeg er lutter øren. 
Glædelig Store Bededag til alle jer, mine danske venner. 

4 comments:

 1. Hej Jane - yndig farve :-) Det virker som om det er cardigandelen du er usikker på. Jeg synes om nr. 3 eller 1,som du er igang med. Hilsen Anne

  ReplyDelete
 2. Det er en fantastisk smuk cardigan, som jeg fint kan se dig i.

  Jeg har strikket en raglan i dobbelt Cottonwool og den er bare noget grov i det, syntes jeg. Ingen succes. Jeg skal bare tage mig sammen til at trevle den op.

  Mht. De to andre, så kommer de ikke op på siden af din cardigan, efter min mening.

  Jeg vil nyde min lange weekend. Bededag er en dejlig opfindelse. Knus til dig, Jane

  ReplyDelete
 3. Uh den er svær. Jeg synes den du har på pinden er rigtig sød og passer til garnet, men hvis du er så meget i tvivl vil du måske slet ikke få den brugt? Har du mest brug for en bluse, frem for en cardigan, synes jeg at Liselottes blonde er fin :)

  ReplyDelete
 4. Tusind tak for jeres kommentarer.Jeg bliver jo helt glad for at I synes jeg skal fortsætte. Jeg bruger mest cardigans fordi temperaturerne hernede ofte skifter fra kølige morgener til sommervarme eftermiddage, og så er en cardigan ideel.
  Nu er jeg blevet enig med mig selv om at fortsætte, for en anden gæv læser skrev på IG kan jeg jo lave både den ene og den anden. Så nu vil jeg lave mig en kop te og fortsætte det lyserøde eventyr.
  God lang weekend til jer.

  ReplyDelete