18 Sept 2011

Fiona

Mellem to Kaffe projekter, har Fiona været på pindene.

En smuk blank grå merceriseret bomuld med tilsvarende dyb-grå striber i bærestykket. Måske mere et sommer stykke, men over langærmet kropsvarmer, går den også til efterårsbrug.


Bomuldsgarnet giver toppen tyngde, som får den til at falde smukt. Små knapper i nakken og mærke i siden fuldender værket.

Til garnet knytter der sig en sød historie:
Mindstemanden skal hentes fra sommerferie hos Farmor og Farfar i Åbenrå. Vi laver udvksling i Odense hvor Farfar stiger af toget,  jeg stiger på og følger feriebarnet hjem til Nordsjælland. Denne lørdag i August har jeg 45 minutters venten i Odense. På vejen tænker jeg: "Er det ikke i Odense Tante Grøn holder til?" Jo, jo, og der er ikke så langt fra stationen til butikken. Fint, så kan jeg lige nå forbi inden DSB kører os tilbage over Storebælt.

Hvis du denne sene lørdag i August i omegnen af Odense station, så en en kvinde hastende afsted, med let svedigt hår og et stjålent blik på mobilens gps - ja så var det mig.

Jeg nåede det. Både at nyde butikken, handle garn til to trøjer, haste tilbage til toget, købe franske hotdogs og cola (efter klar besked fra mindstemanden) og stå klar foran toget 2 minutter før ankomst. Godt nok i forpustet og varm tilstand, men jeg nåede det!!


Fede Facts:
Opskrifts: Fiona, som voksen fra Rasmilla.dk.
Garn: Løve bomuld 8/4, 100% merceriseret bomuld farve 04 (lysgrå) og 09 (mørkegrå). På tilbud hos Tanterne fordi garnet udgår.
Pinde: 3 og 3,5 Knit Pro i træ
Hot or Not: Absolut Hot. God opskrift - skøn og hurtig at strikke. Resultatet er jeg meget godt tilfreds med; men garnet er hårdt at have i fingrene. Fiona kommer helt sikkert på pindene igen. Både som voksen og som lille.

4 comments:

 1. Hvor er den fin ;)
  God ide at bruge den over noget.
  Yt

  ReplyDelete
 2. Hvor er den bare smart til den hvide skjorte, kønne farver.

  ReplyDelete
 3. Den er altså bare flot, både til sommer og vinter!!

  ReplyDelete
 4. Kludemutter: ja, at bruge den over noget giver flere anvendelses muligheder

  Berbiane: Tak, farverne og glansen er endnu finere i virkeligheden.

  Lene: Tak, glæder mig til at bruge den.

  ReplyDelete