17 Sept 2011

Det er ikke fordi jeg mangler idéer

- men nu har jeg altså  tømt biblioteket for kreabøger, nok mest for at have noget interessant at bladre i og dagdrømme ud fra. 19 bøger blev det til.

Mindstemandens fingre blander sig i stakken af bøger. 
 Nogle med patchwork - ikke fordi jeg bevæger mig i den genre, men der er mange gode vejledninger til tasker, toilet tasker, punge osv.
Nogle bøger med korsting - natur og Jul - lidt tidligt jeg ved det; men måske der er idéer til små syede indslag i juleforberedelserne.
Og så er der disse - Strik, hækling til krop og bolig - og en meget interessant bog "Gummi og genbrug" Af Britt Jørgensen.


Og se da bare lige disse billeder fra bogen. En reflex som raffineret pynt og en sikring som låsemekanisme.Billedet nedenunder viser én af idéerne, der allerede rumsterer i hovedet - et hæklet tæppe fra en gammel kending Erika Knights bog "Lær at hækle, som tidligere har leveret vejledning til mine "skydeskiver".
Hvornår tæppet kommer i hænderne er uvist - tid er som altid en mangelvare.Men nu er det tid til benene op og "kaffe" i sofaen. God fredag aften og weekend til jer alle!!

3 comments:

 1. Der skulle da være læsestoft til weekenden over :)
  God weekend til dig og dine...

  ReplyDelete
 2. Skøn ønskelæsning. God week-end:-)

  ReplyDelete
 3. Ja, det er nok lige i overkanten af læsning. Nogle gange må man smile lidt af sig selv.

  ReplyDelete