2 Jun 2013

A grey target pillow

The in between project was quickly finished.
Just a few rounds of crocheting, a light grey linen zipped backside. Sew round and round and the round pillow is done.
Nice easy and great looking in the couch together with its red "sister". The pillow is called "Target" and it only need the bow and arrow to be props in a knight movie.


The pillow is made of yarn and fabrics from the stash. The pillow is a survivor from the "over the seven seas" trip (the trip from Denmark to Australia).

Love it when something finishes, and love the round shape and how it significantly improves the looks of the couch.

Sunday night. The first cold and rainy weekend of winter is soon coming to an end. Dinner's in preparation. South African sausage on the barbecue, potatoes and a nice green salad. It's already smelling deliciously and suddenly I feel hungry.
Have a wonderful evening."Ind imellem" projektet er færdigt. Det tog ikke så lang tid. 

Et par hæklerunder, en lys grå bagside får en lyslås. Det hele syes sammen, og vupti snupti er der en ny pude i sofaen. Den står nu og hygger sig sammen med sin røde søster, som jeg lavede for LANG tid siden. 
Puden kalder jeg for "skydeskive" og ungerne har spurgt om, hvor pilen og buen er, så de kan skyde til måls i bedste ridderfilm stil. Det kommer der så aldrig, selvom ideen er god. Jeg har brugt garn og stofrester fra lageret. Puden har været med på rejsen over de syv have, og det er en sand fornøjelse af få noget færdigt og få brugt bare en lille smule af alt det, som hober sig op i skuffer og skabe - og så forskønner puden endda sofaen - slet ikke dårligt. 

Det er søndag aften. En kold og regnfuld weekend, den første i vinteren, lakker mod enden. Manden har lovet grillet sydafrikansk pølse, med kartofler og salat til aftensmad, og jeg gør klar til aftenens episode af "A place to call home" - En Australsk tv-serie af de bedre - rigtig god faktisk. 

4 comments:

 1. Seje puder !
  og hos jer er vinteren på vej. Underligt at tænke på - her er det sommeren, der banker på. Snegleposten er på vej sydover.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Mona. Jeg er meget spændt på hvornår posten stopper ved vores postkasse. Jeg kigger forventningsfuldt på den hver dag.

   Delete
 2. Skønne puder - drømmer stadig om at hækling vil falde mig nemt. så ville jeg også hækle et par - er vild med en hæklede struktur

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak. Det er nu ikke så vanskeligt at hækle. Det er jo bare en masse løkker der er lænket sammen. Med dine evner, bør det være en smal sag at lære og blive fortrolig med hæklingens løkker.

   Delete