6 Jun 2013

Early Christmas

Having been living on the Northern Hemisphere 44 years of my 45 year long life, winter and Christmas are inseparably connected. With the increasing darkness and the lowering temperatures the urge to do a bit of Christmas crafting inundates me. 

I actually got to do some Christmasy crafts yesterday - ahh what a relief. During the months of winter the Danish Church in Sydney has creative Christmas crafts events every second Wednesday night. 
8 ladies in a chilly cellar created a handful of trolls in preparation for the Christmas market in November. 

In two weeks I'll be back. This time bringing even more Christmas spirit and a few carols to sing. Maybe I'm crazy, but I just love Christmas - even in June. 

Det er underligt hvordan ting hængt uløseligt sammen - for eksempel vinter og juleforberedelser. Hernede på den sydlige halvkugle er det vinter nu, det er juni og jeg har en umanerlig trang til at lave juleting!

Heldigvis arrangerer den danske kirke i Sydney jule krea hygge aftener hver anden onsdag aften vinteren igennem. Jeg var afsted i går . Ahh hvor var det dejligt. 

8 damer i en kølig kælder, med et par elektriske varmeapparatet, et par stearinlys  og så ellers i gang med tubestrik, vatkugle hoveder. Klemmer og små bitte nisser med hår, hue og bjældeklang. Alt sammen danske materialer, som hvert år bestilles og leveres med containeren fuld af danske varer. Alt sammen til kirkens store julemarked i November. 

Ih altså hvor kan jeg godt lide nissenusseriet. Jeg er helt sikkert at finde i den kølige kælder igen om 14 dage. Fyldt med jule krea trang og måske lidt julemusik for rigtigt at understrege stemningen. 

Det er OK at kalde mig skør. Jeg elsker julen også selvom vi er midt i Juni. 
Må din dag blive ligesom du elsker den. 
4 comments:

 1. ja det må være en underlig fornemmelse ..
  hvis ikke jeg husker fejl, tror jeg faktisk at der er julemands-tam-tam på bakken, hvor div. julemænd holder fest. Det gør de den 24. juni (tror jeg), så der er andre, der prøver at holde julefanen højt hele året ;o)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er en meget underlig fornemmelse. Min krop siger helt klart juleforberedelser og det selvom temperaturen udenfor er omkring 18 grader og solen titter frem.

   Delete
 2. Det lyder hyggeligt uanset tidpunktet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er fantastisk hyggeligt. Juletingene sælger vi til Kirkens store Julemarked i November, og hvert år bestiller vi materialer hjem fra Panduro og andre hobby forretninger, for at vi kan få den ægte vare og ikke de kulørte afarter der er at finde herude.

   Delete