19 Jul 2013

The simplest simple

Thank you all for the lovely comments to the last two posts. The joy of comments is unspeakable. It makes blogging worth the effort.

This week was challenging at work. I've been extremely tired maybe due to the work situation or it was just the early warnings for the stomach flu striking in full today. 

After a day in bed I've moved my corpus to the couch. Not much energy and the simplest simple knitting. A dishcloth in pure knit stitches. 

Not much, but just the right low ambition matching my poor state. 

Hopefully it'll be much better tomorrow.


Tusind tak for alle jeres dejlige kommentarer til mine sidste indlæg. Jeres kommentarer gør det værd at blogge, og jeg sætter meget stor pris på at høre fra jer. 

Det har været en lidt træls uge. Der sker ting og sager på jobbet, som fravrister det egentlige arbejde opmærksomhed. Jeg har været ualmindelig træt. Måske trætheden faktisk var tidlige advarselstegn på den mave influenza, som har tvunget mig under dynen idag. Jeg har sovet HELE dagen og har kun lige formået at movere mit luksuslegeme herind til sofaen. 

Det er ikke meget jeg overkommer, men en simpel retstrikket karklud passer ypperligt til dagens manglende energi. 

Jeg håber at have det meget bedre i morgen. 


6 comments:

 1. hej Jane. Rigtig god bedring til dig. Træls når 'ting og sager' på jobbet kommer til at fylde. Det kan nemt tage den gode energi.

  ReplyDelete
 2. Det håber jeg også du har, rigtig god bedring :0)

  ReplyDelete
 3. God bedring til dig og med håbet om, at problemerne på jobbet hurtigt må løse sig.

  ReplyDelete
 4. Øv hvor ærgeligt, jeg håber du snart er ovenpå igen, og at problemerne på arbejdet løser sig på en god måde. Rigtig god bedring.

  ReplyDelete
 5. Tusind tak for jeres søde ønsker om god bedring. De har helt sikkert hjulpet, for nu er jeg da oppe og har fået lidt at spise. Der må gerne komme flere kræfter i løbet af dagen, for der er bugnende vasketøjskurve, et hjem der skriger på rengøring og besø af en ny dansk familie i Australien i aften. Jeg må vist hellere se at få lettet rumpeten.
  God lørdag.

  ReplyDelete