24 Jul 2014

A black Cecilia

Cecilia number three is off the knitting needles.

As always a great knitting experience. I just love that each round of lace knitting is different. The only challenge is the waistline rib - not because it is difficult, but it took me equally as long time as the upper lace pattern did and it was not nearly as funny. 
Cecilia the third is black. Ideal for a winter wardrobe and for accompanying a short black dress for a winter party, and summer party for that matter. Cecilia the third is a birthday gift for my lovely sister in law. She's already got one Cecilia in a beautiful light sandy colour, and carelessly expressed her wish for a knitted black Cecilia sister.

 


and wishes do come true!!!

Facts:
Cecilia - Lene Holme Samsoe 'Mere feminin strik'
Yarn: Mohair Silk from www.garnudsalg.dk colour black - approximately 70gr
Needles: 4,5. rib: 3,5


Så er Cecilia nummer 3 kommet af pindene.

Som sædvanlig er det er ualmindelig dejlig strikeoplevelse. Jeg kan godt lide at mønstret skifter over hver anden pind, at der strikkes rundt og rundt, og at der INGEN montering er. Eneste udfordring er den brede rib i taljen. Ikke fordi den er vanskelig, men fordi den tager mindst lige så lang tid som det smukke hulmønster, og så er det bare SÅ kedeligt.Cecilia den tredje er sort. Ideel for vinter garderoben, eller over 'den lille sorte' til en vinter fest (eller en sommer fest for den sags skyld). Cecilia den tredje er en fødselsdagsgave til min kære svigerinde. Hun har allerede én (Cecilia den anden ;-)) og hun var så letsindig at udtrykke ønske om en sort Cecilia søster.
 


og der sker faktisk at ønsker går i opfyldelse!!!

Facts:
Cecilia - Lene Holme Samsø 'Mere feminin strik'
Garn: ca 70 gr. Mohair Silk fra garnudsalg - farve sort.
Pinde: 4,5. Rib pinde 3,5


3 comments:

  1. wauw den er bare så flot - jeg drømmer om at få strikket den på et tidspunkt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tusind Tak Karina. Du må snart overgive dig. Når du kommer igang skal du måske strikke med 0,5 eller et nummer tyndere pinde for at få den 'lille' nok. Jeg tror den str. s/m jeg har strikket vil være for stor til dig. God fornøjelse.

      Delete